e-Trade Pro
Forum
Szukaj
Zaloguj się
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
Zaloguj się
Zaloguj się podając nazwę użytkownika i hasło
Szukaj
Forum e-Trade Pro
>
Kategorie
>
Pomysły i sugestie
>
Drobne braki
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Drobne braki (Przeczytany 1041 razy)
szykownamoda
Nowy użytkownik
Drobne braki
«
:
Marzec 05, 2010, 21:15:14 »
Panowie informatycji trzeba się wziąć ostro do pracy,dobrze funkcjonujący i sprawny sklep to wasz zysk,jest dużo usterek i poprawk do usunięcia samą grafiką można ściągnąć klienta do sklepu ,ale to nie wszystko na temat magazynu nie odpuszczę wam i nie mówcie ,że nie można zrobić.
Czekam na opinie pozostałych użytkowników
Kazimierz
[eTP] Robert Janeczek
G-Forces Polska
Ekspert
Odp: Drobne braki
«
Odpowiedz #1 :
Marzec 06, 2010, 10:52:08 »
Zgloszone problemy staramy sie rozwiazywac na biezaco. Dodanie nowych funkcjonalnosci zawsze bedzie trwalo dluzej i trzeba liczyc sie z tym, ze nie wszystkie sie pojawia.
Robert Janeczek
www.etradepro.pl
kawunia
Nowy użytkownik
www.picollo.eu
«
Odpowiedz #2 :
Kwiecień 09, 2010, 15:17:05 »
ja muszę pochwalić ekpipę informatyków bo wszystkie zgłaszane przeze mnie problemy są spr i rozwiązywane
za co ślicznie dziekuję
www.picollo.eu
kamadzi
Aktywny użytkownik
«
Odpowiedz #3 :
Maj 09, 2010, 19:17:04 »
Postuluję za wprowadzeniem jakichś zmian umożliwiających ładowanie zdjęć do sklepu w większej ilości jednorazowo niż pojedynczo - można się zarobić na amen dodając po jednym zdjęciu.
Podobnie wygląda sytuacja z dodawaniem nowych produktów do sklepu, być może nie poznałem jeszcze wszystkich tajemnic, ale zdecydowanie przeszkadza mi fakt wpisywania od nowa tych samych parametrów za każdym razem dodając nowy produkt do sklepu. Powinno być możliwe dodawanie produktów poprzez "dodaj podobny" tuż po zapisaniu aktualnego. W ten sposób następowałoby automatycznie przejście do edytora z wszystkimi danymi wpisanymi przed chwilą w poprzednim produkcie, z możliwością edycji tylko niektórych elementów jak np. ilość itp a pozostawieniem tych które są wspólne dla danej partii towarów czy charakteru produktu, gdzie opis w zasadzie jest ten sam a zmieniają się tylko szczegóły. Po to, by nie wpisywać podobnych parametrów produktu w kółko i w kółko.
ps. nie odpowiada mi dodawanie produktów poprzez CSV.
http://www.coolki4u.pl
[eTP] Robert Janeczek
G-Forces Polska
Ekspert
«
Odpowiedz #4 :
Maj 09, 2010, 22:00:46 »
Witam,
Wiele obrazkow mozna przerzucac do sklepu przy pomocy FTP (najpierw kopiujac na FTP, a pozniej przenoszac do sklepu w Produkty->Zarzadzanie plikami).
Co do dodawania wielu produktow to jest mozliwosc kopiowania istniejacego produktu (ostatnia ikona w Produkty->Zarzadzanie produktami). Oprocz tego i oczywiscie CSV nie planujemy aktualnie innych rozwiazan w tej kwestii.
Robert Janeczek
www.etradepro.pl
Strony: [
1
]
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
Kategorie