Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Zaloguj się
Zaloguj się podając nazwę użytkownika i hasło
Szukaj
Strony: [1]
Autor Wątek: Edycja produktów lub magazyn w formie tabeli  (Przeczytany 234 razy)
szykownamoda
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« : Marzec 05, 2010, 21:07:03 »

Jestem nowym urzytkownikiem sklepu e-Trade ,pisałem już dość często aby wprowadzono w panelu admin magazynu w formie tabeli z produktami z możliwością edycji i poprawek produktów z magazynu duże ułatwienie,anie bawić się w eksport lub import CSV Kazdy nawet najprostrzy sklep posiada taki moduł.Szczególnie ,że są dwie zakładki magazynu, a z nich nic nie wynika.Miałem już raz założony sklep na e-Trade i go zlikwidowałem między innymi z powodu braku tej sekcji ,czystej i przejżystej jeszcze raz monituję o pomyślenie nad tym.Przetestowałem ponad 10 sklepów wiem coś o tym
www.szykownamoda.etpro.pl
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2010, 21:17:31 wysłane przez szykownamoda » Zapisane
[eTP] Robert Janeczek
G-Forces Polska
Ekspert

« Odpowiedz #1 : Marzec 06, 2010, 10:50:47 »

Witam,

Kazdy uzytkownik e-Trade Pro ma pomysly dotyczace usprawniania naszego oprogramowania. Nie zawsze sa to pomysly, z ktorymi sie zgadzamy. W tym konkretnym przypadku nie wykluczamy stworzenia takiego narzedzia, ale to nie jest prosta zmiana, bo musi to byc narzedzie wygodne zarowno dla sklepow z dwudziestoma produktami jak i dla tych, ktore maja ich dwadziescia tysiecy. Takich pomyslow docieraja do nas setki miesiecznie i musimy wybrac te, ktore znajda sie w kolejnej wersji.

Skoro mial juz Pan zalozony sklep, zlikwidowal go i wrocil mimo braku tej funkcjonalnosci, to znaczy chyba, ze to co juz oferuje e-Trade Pro jest jednak calkiem atrakcyjne?

Robert Janeczek
www.etradepro.pl
szykownamoda
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Marzec 06, 2010, 11:11:02 »

Z całym szacunkiem P.Robercie e-trade sklep nie jest złym oprogramowaniem ale jak by pan odczytał moje wczorajsze emaile zgodził by się pan z moją sugestią o magazynie z możliwością edycji produktów ,jestem ciekawy jaki będzie skutek mojego artykułu wśród urzytkowników, mój powrót do e-Trade świadczy o tym,że są gorsze oprogramowania,ale pisałem wczoraj do was poprawianie jakości sklepu pod względem funkcjonalności ,to wasz zysk

Kazimierz
[eTP] Robert Janeczek
G-Forces Polska
Ekspert

« Odpowiedz #3 : Marzec 06, 2010, 12:58:15 »

Witam,

Zgadzam sie, ze moze to byc funkcjonalnosc dla Pana przydatna (chociaz dublujaca w pewnym funkcjonalnosc zarzadzania oferta przy pomocy CSV, co wiekszosc uzytkownikow uwaza, za wygodne), ale nie zgodze sie z tym, ze jest to akurat w tym momencie najlepszy pomysl nadeslany przez uzytkownikow. Przy podejmowaniu decyzji o implementacji z powodu oczywistych ograniczen czasowych musimy ograniczac sie do najlepszych pomyslow.
Tak jak napisalem - nie wykluczamy, ze ta funkcjonalnosc sie pojawi. Chciabym na tym zakonczyc ten temat, bo nic wiecej aktualnie dodac nie moge.

Robert Janeczek
www.etradepro.pl
Strony: [1]
Skocz do:  

Załóż darmowy sklep internetowy lub Dowiedz si więcej o sklepach e-Trade Pro